GILENAS CATERING

Recentebeoordeling


5 sterren uit 582 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gilenas catering. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:24 Fantastische roti! Goed heet en vers gemaakt. Bezorging precies op de afgesproken tijd.
1 okt 2022 om 19:06 aanrader
27 sep 2022 om 8:56 zeker een aanrader!
19 sep 2022 om 15:45 Wij hebben heerlijk gegeten. Wij zullen hier zeer zeker nog een keer bestellen
18 sep 2022 om 18:40 Lekker eten, zeer vriendelijke bezorging en het was ook nog optijd op een regenachtige zondagavond! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
15 sep 2022 om 20:38 Prima eten.
11 sep 2022 om 18:45 Heerlijk!!
10 sep 2022 om 20:24 Eten was goed en erg smakelijk.
10 sep 2022 om 20:20 De roti is altijd super lekker!!!
6 sep 2022 om 16:21 Ik had de nasi besteld en een broodje kerrie kip en ketjap kip, lekkere broodjes alleen vond ik de stukken kip in het broodje erg groot die zouden voor mij kleiner mogen, eet lekkerder weg. De nasi was gewoon lekker, geen op of aanmerkingen bij.
4 sep 2022 om 22:29 Heel lekker, snel bezorgd en kreeg zelfs nog iets extra's!
4 sep 2022 om 8:34 Tot nu toe drie uitstekende ervaringen. Lekker eten, goede porties, goede prijs, bezorging op tijd en het was goed heet.